Isabel en Philip ©  VTM2

Afgewezen Maurice en Philip uit ‘B&B zoekt lief’: “Isabel is nog getrouwd!”

Kandidate Isabel Van Ootegem (58) kreeg tijdens het seizoen van ‘B&B zoekt lief’ – het VTM-programma waarin B&B-uitbaters de liefde zoeken – al bakken kritiek op sociale media voor haar “bazige karakter”, en nu doen ook enkele afgewezen kandidaten hun duit in het zakje. “Ik had de indruk dat ze het voor de publiciteit voor het domein deed, en tegen het einde van het spel kwam ik te weten dat ze nog getrouwd is!”, klinkt het in Dag Allemaal.

jvhBron: Dag Allemaal

“Ik ben zélf in zeven haasten vertrokken, want ik hield het daar niet meer uit”, vertelt Philip (56). “Ik heb nooit het gevoel gehad dat Isabel écht op zoek was naar een partner, zij zocht iemand om haar klusjes te doen. Waarom zou ik van Blankenberge naar de Provence verhuizen om bedden op te maken? Dat gaan we niet doen! Ze etaleert zich als kasteelvrouw, maar eigenlijk is ze een veredelde conciërge die de bedden opmaakt en de reservaties opvolgt.”

“Ik had de indruk dat ze het voor de publiciteit voor het domein deed, en tegen het einde van het spel kwam ik te weten dat ze nog getrouwd is!”, beaamt ook Maurice (56). “Om zakelijke redenen weliswaar, maar ik kon toch niet met een getrouwde vrouw aanpappen? (Isabel bevestigde inmiddels aan Dag Allemaal dat haar scheiding normaal gezien in september afgehandeld zou zijn, red.) Bij de ontknoping kon je de opluchting van mijn gezicht aflezen. Even was ik bang dat ze toch voor mij ging kiezen. Dan had ik een probleem gehad.”

Aangeboden door onze partners