© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

© Marc Aerts

Groot sleeptreffen voor modelbouw zweeftoestellen

Landen -

Op maandag 15 augustus organiseerde de Model Aero Club Milord voor de elfde keer haar groot sleeptreffen voor modelbouw zweeftoestellen.

Marc Aerts

“Nadat we de laatste weken steeds verwend geweest zijn door stralend zomerweer met bijhorende hittegolf, was het maandagmorgen eerder een bewolkte ochtend met een streepje wind en aangename temperaturen”, klinkt het bij de organisatie. “Ondanks de aangekondigde buien was er toch een positieve opkomst van enthousiaste piloten. Eenmaal de toestellen gemonteerd en startensklaar, kon dit sleeptreffen op gang getrokken worden. Met de nodige precisie konden de piloten hun zweeftoestellen aardig in de lucht houden. Na een stevig middagmaal werden de vluchten dan ook verdergezet in de namiddag. Jammer genoeg deed een regenbui het sleeptreffen vroegtijdig stoppen. Maar ook tijdens de onderbreking konden de aanwezigen lekker bijpraten over hun ervaringen van de laatste weken.”

Wie meer interesse heeft in deze hobby en zelf eens wil proeven van het modelvliegen, kan ieder weekend terecht op het vliegveld in Wezeren.

http://www.mamw.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten