‘Huis gemaakt’-woning van Younes en Eline is verkocht: dit koppel bood meer dan de vraagprijs

Zelf konden ze hun gerenoveerde pand in Beringen niet kopen. Maar het huis van Younes (28) en Eline (25) uit het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ heeft nu toch een eigenaar gevonden. De interesse was zelfs zo groot dat de vraagprijs van 395.000 euro is overschreden.

LEES OOK. Droomhuis van Younes en Eline uit ‘Huis Gemaakt’ staat te koop “voor een correcte prijs” (+)

Voor Younes en Eline blijft het zeer doen dat ze hun droomwoning niet konden kopen. Ondanks een crowdfunding die 30.000 euro opbracht, lag de vraagprijs simpelweg te hoog voor hen. Zondag vond een kijkdag plaats voor fans en geïnteresseerden, en daar vonden velen de prijs niet overdreven. Meerdere mensen deden een bod, maar het huis ging uiteindelijk naar Bart Sluyts en Michelle Koopmans. Hoeveel het koppel uit Tessenderlo precies bood, is niet geweten, maar ze gingen boven de vraagprijs van 395.000 euro. “De afwerking is beter dan verwacht. We zijn niet teleurgesteld. Uiteindelijk zijn we alle twee handig genoeg om zelf nog de puntjes op de i te zetten”, vertellen de nieuwe eigenaars aan VTM Nieuws. (dvg)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten