Cercle-aanvaller Kévin Denkey. ©  Isosport

Neef van Cercle Brugge-speler Denkey krijgt klappen na de wedstrijd: “We zijn diep teleurgesteld”

Brugge -

Na de voetbalwedstrijd Cercle Brugge - Zulte Waregem kreeg de neef van Cercle-aanvaller Kévin Denkey klappen net buiten het stadion. De aanleiding hiervan is momenteel niet bekend. “We keuren dit soort gedrag volledig af en betreuren ook dit voorval”, laat Cercle Brugge weten.

De neef van Denkey woonde de wedstrijd op zaterdag bij. Toen hij het stadion wou verlaten, kreeg hij net buiten de poorten enkele klappen. De aanleiding van het incident, is voorlopig nog niet bekend. “De neef meldde dit incident meteen aan Kévin Denkey, die het dan ook meteen aan ons meldde”, zegt persverantwoordelijke van Cercle Brugge Louis-Philippe Depondt.

“Wij keuren uiteraard dit gedrag ten zeerste af en vinden het dan ook erg jammer dat dit gebeurt tijdens een thuismatch van Cercle Brugge.” Er waren tijdens de match enorm veel kinderen aanwezig, die dan ook het voorval zagen. “We hadden net voor deze match een actie gedaan waarbij kinderen onder de 18 jaar voor vijf euro de match mochten bijwonen. Het is dan ook verschrikkelijk dat sommige kinderen dit voorval moesten zien. Wij zijn een familievereniging, dus we zijn dan ook zwaar geschrokken door dit voorval.”

De politie is momenteel volop bezig met het onderzoek. “We hebben camerabeelden van het voorval. De politie is dus momenteel volop bezig met deze te onderzoeken en te bekijken hoe het voorval precies gelopen is”, zegt Depondt.

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent