Johnny Depp (59) maakt vliegende comeback na juridische strijd met ex: “Ik had dit nodig”

De Amerikaanse acteur Johnny Depp heeft zich weer in het openbaar getoond na de rechtsstrijd met ex-vrouw Amber Heard. Dat deed hij zondagavond al vliegend én verkleed als het iconische maanmannetje van MTV, tijdens de VMA awards van de zender in New Jersey.

Hanne Vandenweghe

In een vooraf opgenomen stukje van de show zien we het iconische maanmannetje van MTV in het zilverkleurige ruimtepak. Achter het venster van de helm? Johnny Depp. “Ik wil jullie gewoon laten weten dat ik beschikbaar ben voor verjaardagen, trouwfeesten en begrafenissen: wat je maar wilt”, weerklonk het in een voice-over die Depp zelf insprak.

Hij verwees nog subtiel naar de rechtszaak met zijn ex. “En weet je wat? Ik had dit werk nodig”, zei hij al grappend. De verschijning, die Depp op zijn eigen Instagram-pagina deelde, lokt heel wat reactie uit op sociale media. Zo is een deel van de kijkers niet te spreken over het feit dat de zender een platform geeft aan de acteur. Anderen vinden het dan weer goed nieuws dat Depp verder kan met zijn leven na een periode vol negativiteit.

LEES OOK:

Het was de eerste keer sinds 2017 dat Johnny Depp in een Amerikaanse televisieshow verscheen. Toen was hij te gast in de talkshow Jimmy Kimmel live.

Aangeboden door onze partners