©  ISOPIX

Kate Moss verklapt hoe Johnny Depp haar een diamanten ketting gaf en die uit een wel heel apart plekje tevoorschijn haalde

Het Britse model Kate Moss (48) overloopt in een filmpje voor Vogue foto’s die ze belangrijk vond in haar carrière. Een kiekje van haar eerste catwalk en haar eerste Vogue-cover horen erbij, maar ook een beeld waarop ze haar eerste diamanten ketting draagt. Ze kreeg het sieraad van Johnny Depp, die het destijds tevoorschijn haalde van tussen zijn bilspleet.

Hanne Vandenweghe

Als we Kate Moss mogen geloven, gebruikte de Amerikaanse acteur Johnny Depp vroeger zijn lichaam als verstopplek voor dure cadeautjes. Zo kreeg ze een fijn kettinkje vol diamanten van haar toenmalige partner. Maar dat presenteerde hij niet romantisch in een juwelendoosje met strikje errond. Bij de overhandiging hoorde een speciale act.

LEES OOK:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Hij trok het uit zijn aars”, zegt Moss in de video. Of ze de ketting meteen haar hals om deed of het juweel eerst een ontsmettend badje gaf, vertelt ze er niet bij. De foto staat hoe dan ook in haar geheugen gegrift. Kate Moss en Johnny Depp ontmoetten elkaar in een New Yorks restaurant in 1994 en begonnen een relatie. Die strandde vier jaar later. Naar eigen zeggen heeft het topmodel na de breuk jarenlang gehuild.

Aangeboden door onze partners