Peppe Giacomazza: “Een actuele interpretatie van de Italiaanse keuken wordt een nieuwe trend in de gastronomie.” — © luc daelemans
Peppe leert ons eenvoudig Italiaans koken in nieuw boek: “Italië is meer dan pizza margherita”
In zijn nieuwste boek ‘Giro d’Italia’ deelt Peppe Giacomazza zestig gerechten uit de twintig Italiaanse regio’s. “Eenvoud is rijkdom. Ik wil laten zien dat je ook zonder truffel en bottarga verfijnd en lekker kan koken”, zegt de 45-jarige chef.
Rudi Smeets
LEES OOK
Meest bekeken video's
Schattig, maar niet geschikt als huisdier: Natuurhulpcentrum vangt steeds meer servals op
Big Brother-deelnemer roept in filmpje op om voor zijn ploeg te stemmen als ‘Beste club van Limburg’
Acteur Lennart Lemmens liep achter een ongrijpbare bal bij Stokrooie VV: “Als een kip zonder kop”
“Strupar heeft zijn carrière aan mij te danken”: Komiek Erhan Demirci was doelpuntenmachine voor Taxandria Kwaadmechelen
Ontmoet Valerio, de echte chef-kok van ‘Emily in Paris’: “Vroeger kwamen hier senatoren, nu jonge vrouwen”
Bilal (11) verongelukte op de fiets na school: “Hebben we hem te jong alleen laten fietsen? Maar hij deed alles zo goed”
Deze 10 gevaarlijke fietspunten op Limburgse schoolroutes zijn topprioriteit voor AWV
Win een elektrische fiets van Veloci met helm ter waarde van 3.098 euro
SOS Fietsveiligheid: twintig Limburgse fietsdoden in 2022, HBVL zoekt uit hoe dat veiliger kan
Bart uit Bree getuigt over enorme rookpluim in New York: “Door smog is de skyline verdwenen”