© Kris Van Exel

Lotte Vanwezemael duikt weer op in ‘De Allerslimste Mens: “Tussen twee felle pitbulls”

Pelt -

Na Joke Emmers duikt er donderdagavond opnieuw een Limburgs gezicht op in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Lotte ‘Seksuolotte’ Vanwezemael uit Bocholt krijgt wel de aartsmoeilijke opdracht om het tegen twee zwaargewichten in de quiz op te nemen.

Tegenstanders zijn immers Bart Cannaerts en Gilles Van Bouwel. “Ik vond die eerste opname erg spannend”, bekent de Bocholtse seksuologe. Gilles heeft enkele jaren geleden de wedstrijd zelfs gewonnen, terwijl Bart bezig was aan een indrukwekkend parcours”, vertelt Lotte. “Ik kwam ook te weten dat Gilles in de aflevering ervoor Lieven Scheire naar huis had gespeeld. Die ook al een ex-winnaar van De Slimste Mens is. Ik voelde dat ik tegen twee felle pitbulls zou moeten vechten en dat het geen makkie ging worden.”

Het was de bedoeling dat ze flink zou gaan studeren voor haar deelname aan De Allerslimste Mens. “Maar met het schaamrood op de wangen moet ik zeggen dat het er niet van gekomen is. Toen Erik Van Looy mij contacteerde, was ik nog volop bezig met Dancing with the Stars. In mijn hoofd had ik het plan om elke dag het nieuws te volgen of oude afleveringen opnieuw te bekijken. Ik heb dat welgeteld twee avonden volgehouden.”

De Allerslimste Mens ter Wereld, Play4,ma-do om 21 uur

LEES OOK

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent