Controverse over naam dochtertje van influencer: “Is dit echt?”

De naam van de baby van Trisha Paytas, een Amerikaanse YouTube-ster met miljoenen volgers, veroorzaakt heel wat ophef.

wverBron: News.com.au

Trisha Paytas en haar echtgenoot Moses Hacmon hebben onlangs hun eerste baby verwelkomd, nadat haar volgers maandenlang op de hoogte werden gehouden over de zwangerschap. Na de geboorte, op 14 september, maakte de 34-jarige vrouw de naam van haar dochter bekend: Malibu Barbie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Ze is een baby, geen pop”, laat een misnoegde vrouw weten via Twitter. “Arm kind, dit is egoïstisch en wreed”, schrijft iemand anders. Maar niet iedereen is teleurgesteld. Verschillende volgers vinden de naam “schattig”, terwijl anderen het opnemen voor de kersverse ouders: “Malibu Barbie is een moedige keuze.”

Er wordt ook betwijfeld of dit wel haar echte naam is. “Is dit echt?”, vraagt een twitteraar zich af. “Volgens mij is het een valse naam om de privacy van de baby te beschermen”, denkt een andere. Trisha Paytas trekt zich blijkbaar niet veel aan van de negatieve reacties en heeft intussen ook de knalroze kinderkamer getoond. “Pas maar op, binnenkort word je nog aangeklaagd door Mattel”, klinkt het.

LEES OOK

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent