©  VRT

Bart Cannaerts krijgt tweede seizoen ‘De dag van vandaag’

Zeggen dat het Bart Cannaerts (42) voor de wind gaat, is een understatement. In ‘De allerslimste mens’ lijkt hij stilaan ongenaakbaar en rijgt hij de deelnames aaneen. Nu krijgt hij ook goed nieuws van de VRT: zijn dagelijkse actuaquiz ‘De dag van vandaag’ krijgt een tweede seizoen.

In de quiz blikt Cannaerts op geestige wijze terug op het nieuws, met behulp van sidekick Fien Germijns en drie bekende kandidaten. In De allerslimste mens liet de presentator en komiek al vallen dat een vervolg in de steigers stond. De bazen bij Eén maken dat concreet en plannen de terugkeer van De dag van vandaag het voorjaar.

LEES OOK. Hoe werd Bart Cannaerts (42) dé blikvanger van ‘De allerslimste mens ter wereld’? “Eén quiz-trucje kan ik verklappen” (+)

Ook Restaurant misverstand krijgt een tweede seizoen. Het programma, waarin Dieter Coppens en chef-kok Seppe Nobels een pop-uprestaurant runnen met mensen die de diagnose jongdementie kregen, verhuist van Mechelen naar Antwerpen. De zaak Gå Nord, dat Scandinavische en oosterse invloeden combineert, wordt de nieuwe uitvalsbasis. Verderop, in de buurt van Park Spoor Noord, baat Nobels nog een restaurant uit: Instroom, dat werkt met asielzoekers.(dvg)

LEES OOK

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen

Meest Recent