© M&M’S Chocolate

M&M’s komt na tien jaar nog eens met een nieuw kleurtje

Fans van M&M’s hebben alvast iets om naar uit te kijken. In meer dan tien jaar komt de populaire chocoladesnack nog eens met een nieuw kleurtje. Paars om precies te zijn, een kleur die volgens de makers staat voor acceptatie.

Lien LammensBron: M&M's

Het vaste kleurenassortiment (rood, geel, oranje, blauw, groen en blauw) wordt dus uitgebreid met paars. Niet geheel toevallig want M&M’s organiseerde een wedstrijd waarbij fans hun favoriete nieuwe kleur kon ingeven. Paars was de onbetwiste winnaar, voor roze en turkoois.

LEES OOK:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De kleur staat volgens het Amerikaanse bedrijf voor acceptatie en inclusiviteit. Het bijbehorende figuurtje, een vrouw, straalt dan weer zelfvertrouwen en authenticiteit uit. Bij de aankondiging hoorde ook een liedje met als veelzeggende titel ‘I’m Just Gonna Be Me’.

Ook de andere figuren kregen begin 2022 trouwens een make-over. Zo werden de schoenen van de groene M&M, voorheen stiletto’s, aangepast naar sneakers. Ook werden de veters van de oranje M&M voortaan geknoopt om zijn zorgzame karakter te benadrukken. De hakken van de bruine M&M werden dan weer een beetje korter gemaakt om ze beter te laten aansluiten bij het professionele leven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten