©  Eric Bervoets

© Eric Bervoets

Gie Reynders en Koen Sterckx geëerd met Looise GeHANDELd Award

Tessenderlo -

1 september was een mijlpaal voor de Looise lokale handel. Sindsdien nam Patrick Jacobs het voorzitterschap waar van zowel de Lokale Handelsraad als het Loois Handelsteam.

Eric Bervoets

Elk begin is uiteraard ook een afscheid... en wat voor één. Gie Reynders hield ruim 30 jaar het roer stevig in handen van de Lokale Handelsraad van Tessenderlo. Hij leidde als vertegenwoordiger van de Looise banken en later vanuit Unizo bijna onafgebroken dit gemeentelijk adviesorgaan. Zijn compagnon de route was Koen Sterckx (Schoenen Sterckx) als voorzitter van het Loois handelsteam. Beide voorzitters kijken met veel genoegen terug op de voorbije voorzittersperiode.

"De samenwerking tussen de drie partners het gemeentebestuur, handelaarsvereniging Het Loois handelsteam en ondernemersvereniging Unizo Tessenderlo werd op een hoog peil gebracht", aldus beide heren. Als blijk van erkenning ontvingen ze tijdens de afsluiting van het Weekend van de Klant allebei de Looise GeHANDELd Award 2022, een prestigieuze Looise prijs voor een bijzondere handelsprestatie voor winkeldorp Tessenderlo uit handen van burgemeester Karolien Eens en kersverse voorzitter Patrick Jacobs.

Aangeboden door onze partners

Niet te Missen