Bulgursalade, dahl met halloumi en groentepaella: drie veggie gerechten van Jeroen Meus
De favoriete vegetarische gerechten uit zijn tv-programma Dagelijkse kost, aangevuld met enkele gloednieuwe bereidingen: in zijn jongste boek kookt Jeroen Meus vegetarisch. Billie geeft je alvast een voorproefje.
Beste van Plus
LEES OOK
Waarom het goed is dat er open gepraat wordt over het verlies van een broer of zus: “Je neemt het je leven lang mee”
Broer Jeroen Meus overleed aan darmkanker: “Mon heeft Wim nog vastgepakt, gevoeld, kusjes gegeven”
Jeroen Meus kookt nationaal kerstmenu: elke avond één gang op televisie
Jeroen Meus maakt programma over rouwen na het overlijden van zijn broer
Jeroen Meus gaat veggie: “De eerste keer dat ik kikkererwten zag, wilde ik er enkel mee knikkeren”
Bekijk
Hoofdpunten
Fietser René uit Beringen sterft zes dagen na aanrijding aan embolie, bestuurster staat terecht
FGP Limburg arresteert meerdere cybercriminelen en haalt 200 frauduleuze sites offline
Frankrijk vreest dat eigen tanks ‘vergiftigd geschenk’ voor Oekraïne zijn
Hasselts topmodel Hannelore Knuts jurylid in reboot ‘Belgium’s Next Top Model’: “Ook voor hem en hen”
Zeker zeven doden en meerdere gewonden door Palestijnse schutter in synagoge in Jeruzalem
Politie massaal ter plaatse in Deurne: “Lichaamsdelen gevonden in kelder”
Lees meer
Meest Recent
GEPROEFD. Een hip, maar sfeervol volkscafé: Hasselt heeft nieuwe bistrobar voor bon-vivants
Waar eet … Arno van ‘Regi Academy’? “Alsof je langs Route 66 een Amerikaanse burger bestelt”
Perfect aperitiefje voor buiten: een kruidige koffie met extra kick voor koude dagen
Onze wijnkenner tipt 4 flesjes om zomaar te kraken, zonder een maaltijd
GETEST. Duvel Barrel Aged van brouwerij Duvel Moortgat ★ ★ ★ ★ ☆