© TVL
Fout in de gids? Mardaga in As serveert avocado maar Gault&Millau houdt het op papaja
As -
Wout Cardeynaels van Hotel Restaurant Mardaga in As stelt zich vragen over de beoordeling van de horecazaak in de nieuwe Gault&Millau: “Ze schrijven dat we een gerecht met papaja serveren, maar het is met avocado. Zijn ze wel hier geweest?”
Karel Moors en Geert Vanloffelt
LEES OOK
Takeaway tip: koppel brengt Indische keuken naar Herk-de-Stad: “Tikka massala als favoriet”
Waar eet … Loredana Falone? “Hier waan ik me onmiddellijk in la bella Italia”
Waar in Limburg eet je de lekkerste lasagne? Onze topchef deelt een 5 én een 10/10 uit
Grote verschillen tussen sterrenrestaurants: hier eet je het goedkoopst en zo kan je de prijs nog drukken
Deze vier piepjonge koks brengen de volgende Michelinsterren naar Limburg: “Elke zondag sta ik van 9 uur tot middernacht in de keuken”
Bekijk
Hoofdpunten
Dag van de Alleenstaande Ouder: “Ik logeer al jaren in de hel”
Hasseltse therapeutes openen binnenkort eerste ‘ontprikkelcentrum’ van het land
Bij taxibedrijf AGS werken drie vrouwen: “Wij kunnen beter en veiliger autorijden”
Europa wil techbedrijven verplichten om kinderporno op te sporen, Ashton Kutcher hoopt dat het lukt
CEO van Plopsaland moet opstappen na vernietigend rapport: “Iedereen besefte dat Steve hier niet ongeschonden uit zou komen”
Dochter van Kim Clijsters door Amerikaanse basketbalfederatie uitgenodigd voor oefenkamp
Lees meer
Meest Recent
Takeaway tip: koppel brengt Indische keuken naar Herk-de-Stad: “Tikka massala als favoriet”
Jeroen Meus bakt verjaardagstaart: exotische pavlova, chocoladetaart met kokos en biscuit met limoen
DE GROTE TEST. Topslager proeft 13 soorten vegetarisch gehakt en buist er slechts één niet: “Enige waarbij je een heel klein beetje zou kunnen gaan twijfelen”
Waar eet … Loredana Falone? “Hier waan ik me onmiddellijk in la bella Italia”
Waar in Limburg eet je de lekkerste lasagne? Onze topchef deelt een 5 én een 10/10 uit