Chocolatier Julius Persoone test de beste gemalen kaneel: “Dit geeft me een warm kerstgevoel”
Chef en chocolatier Julius Persoone van The Chocolate Line (Brugge & Antwerpen) test voor ons 11 keer gemalen kaneel. Waar hij op zoek naar gaat, is een geurige fijngemalen specerij die hem een instant warm kerstgevoel heeft.
Tine Bral
Beste van Plus
LEES OOK
Vogelexperts testen 15 mezenbollen en geven 5 onvoldoendes: “Een geel netje? De inhoud zal wel weer dezelfde zijn”
DE GROTE TEST. Chocolatier test elf suikerwafels en deelt vier buizen uit: “Keihard en smaakloos”
DE GROTE TEST. Geurexperts nemen 10 autoparfums onder de loep: “Dit zijn ideale geuren voor een alerte autorit”
DE GROTE TEST. Frederic Van Tricht test gemalen emmentaler: “Dit ruikt én smaakt naar niets”
DE GROTE TEST. Topchocolatier Pieter Vaes proeft truffels uit de supermarkt en ziet één topper: “Deze kun je gerust naast die van een chocolatier leggen”
Bekijk
Hoofdpunten
Collega’s van overleden Omar zetten steunactie op touw voor pasgeboren zoontje
Milk Inc.-lid ziet reünie zitten, en het is niet Linda: “Dat Regi me maar snel belt”
Actiegroep waarschuwt inwoners voor hoge windturbines Maaseik: “We moeten dit tegenhouden”
Southampton laat Onuachu (nog) niet los: spannende slotdag van wintermercato in Genk
Eerste kandidaat voor ‘De slimste mens ter wereld’ bekend: Erik Van Looy vraagt het live in ‘De ideale wereld’
Drie gewonden, onder wie één in levensgevaar, bij mesaanval in Brussels metrostation
Lees meer
Meest Recent
Takeaway tip: in Tongeren vind je sinds kort een stukje Italië: “Alleen het allerbeste voor mijn klanten”
GEPROEFD. Een hip, maar sfeervol volkscafé: Hasselt heeft nieuwe bistrobar voor bon-vivants
Waar eet … Arno van ‘Regi Academy’? “Alsof je langs Route 66 een Amerikaanse burger bestelt”
Perfect aperitiefje voor buiten: een kruidige koffie met extra kick voor koude dagen
Onze wijnkenner tipt 4 flesjes om zomaar te kraken, zonder een maaltijd