© zb

Massa volk neemt in Ham afscheid van chiroleider Bram: “Bedankt voor alle mooie jaren”

Ham -

In de Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk in Oostham nam een massa volk zaterdag emotioneel afscheid van de 21-jarige Bram Houtmeyers, de chiroleider die vorige week zondag stierf na een tragisch ongeval. Het afscheid was te volgen via een groot scherm aan de kerk.

Zahra Boufker

“Je was overal graag. Zo kon je genieten van de familiefeesten, maar ook van je vrienden. Lekker eten, een pintje drinken, gewoon plezier maken. Meer had je niet nodig”, las Els van Doren, lid van Chiro Vlaanderen voor. “We kunnen en willen niet geloven dat we nooit meer samen je verjaardag gaan vieren. Bram, bedankt voor alle mooie jaren. We zullen je nooit vergeten.”

Bram Houtmeyers kwam om het leven bij een tragisch verkeersongeval. Bram was leider bij Chiro Tijl & Nele Oostham. Die ochtend was hij samen met vrienden het materiaal van de Strusselfuif naar de chirolokalen in de Bremstraat aan het brengen. Op de terugweg richting fuiflocatie liep het fout, de bestelwagen botste achterop een geparkeerde vrachtwagen.

Er was ontzettend veel volk aanwezig, vooral veel leden van de Chiro. “Een kaarsje: Een lichtje als teken van hoop. We zijn vol verdriet. Een lichtje als teken van engagement. Zijn inzet bij de Chiro was grenzeloos…”

©  zb

©  zb

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten