Powerglazen, een conceptstore met karakter en K3-make up voor kids: Billie’s shopbuit van de week

Citaten en glazen die je doen stilstaan. Een broek zo comfy dat ze je net in beweging zet. Minerale make-up voor K3-kids en een winkel waar je je hoofd breekt over welk stuk je nu níet mee naar huis neemt. Oh ja, en dan nog de overpeinzing: een plastic broek, ja of nee?

Als een jogging

Deze zit als een jogging maar is tegelijk wel stijlvol: een win-win!

Bruine canvas broek, Sissy-Boy, 53,99 euro

Exclusief koffiemachine

Philippa Conceptstore in Malle heeft een prachtige collectie van onder meer twee genomineerde merken voor de Belgian fashion awards: Wolvis en Mieke Dierckx. Daarnaast kan je er ook gewoon koffiedrinken. Bij Philippa is alles wat je ziet te koop, van wc-rolhouder tot het tafeltje waaraan je koffie drinkt, behalve de koffiemachine natuurlijk.

Philippa Conceptstore, Antwerpsesteenweg 32A, 2390 Malle

Plastic fantastic

Een ‘plastieken’ broek kopen, een no-go? Zeg nooit nooit. Deze zit ongelooflijk comfy en voelt écht zo soepel als leder.

Slim enkelbroek, CKS, 79,99 euro

K3 make-up galore

Sinds vorig jaar biedt Caroline Rigo met haar minerale make-up label Cent Pur Cent ook een gezonde make-uplijn voor kinderen aan. Nieuw in het gamma? De K3-boxen: drie verschillende gezonde make-upboxen vol verrassingen. Elke box is gebaseerd op een ander K3’tje.

K3 Box Cent Pur Cent, 39,99 euro per box, online of bij de apotheek

Gelijkheid

Vier geüpcyclede glazen, met één boodschap: gelijkheid. De Belgian Cats en IWAS vonden een gemeenschappelijke basis in hun gedeelde kernwaarden. De Belgische cartoonist Floor Denil ontwierp vier illustraties om de gelijkheidsboodschap te verspreiden. Denk aan grappige, herkenbare situaties waarin de mascottes van de Belgian Cats de hoofdrol spelen.

Geüpcyclede glazen, IWAS, 24,95 euro voor een set van 4

De items in dit artikel worden op basis van de actuele trends geselecteerd door de lifestyleredactie. De aanklikbare links naar externe partners worden geplaatst als extra infoservice, maar vallen buiten verantwoordelijkheid van de redactie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten