Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Is de opvolger van Roberto Martinez al gekend? Bondscoach krijgt opvallende steun op training

Is de voetbalbond bezig met het klaarstomen van de opvolger van bondscoach Roberto Martinez? Daar lijkt het sterk op. Op een net verspreide en ronduit hilarische video is duidelijk te zien hoe niemand minder dan Koning Filip de laatste training van de Rode Duivels op Belgische bodem leidt. De koning was gisteren langsgeweest bij de Duivels om hen veel succes toe te wensen, maar nam schijnbaar al snel het heft in handen. Bekijk hier de video van het bezoek en beelden van hoe de koning het roer van Martinez overnam.

Jonas Withouck en Guy Van Den LangenberghBron: Belga

  Ronduit hilarisch, het betere werk. De video begint met bondscoach Roberto Martinez, die in het Koninklijk Paleis op audiëntie mag. In afwachting van de komst van de koning stuit hij op een notaboekje met tactische richtlijnen van de hand van… Juist, onze Majesteit.

  Wat volgt is een trainingssessie van de Duivels geleid door Koning Filip zelf, die instructies geeft aan Kevin De Bruyne, meermaals zijn ongenoegen uit wanneer het niet verloopt zoals gewenst en zich niet laat pramen wanneer Trossard na een gescoorde goal zijn intussen befaamd ‘brilletjes-gebaar’ maakt.

  Praatje met de selectie

  Maandagavond werd de koning aan het bondsgebouw opgewacht door bondsvoorzitter Paul Van den Bulck en CEO Peter Bossaert. Hij maakte vervolgens een praatje met bondscoach Roberto Martinez en kapitein Eden Hazard, waarna hij de andere Rode Duivels ging begroeten.

  Vanmiddag vertrokken de Rode Duivels van op Brussels Airport naar Koeweit. Daar werken ze vrijdag (16 uur Belgische tijd) in hun WK-voorbereiding een eerste en meteen ook laatste oefeninterland af tegen Egypte. Meteen na de wedstrijd in Koeweit vliegt de selectie door naar het basiskamp in Qatar. Vijf dagen later volgt de eerste groepswedstrijd tegen Canada. Marokko en Kroatië zijn hun andere tegenstanders in groep F.

  Meer beelden:

  ©  RBFA

  ©  RBFA

  ©  RBFA

  ©  RBFA

  ©  RBFA

  ©  RBFA

  ©  RBFA

  ©  RBFA

  ©  RBFA

  ©  RBFA

  ©  RBFA

  ©  RBFA

  ©  RBFA

  ©  RBFA

  Aangeboden door onze partners

  LEES OOK

  Hoofdpunten

  Meest gelezen uit de buurt