©  Anja Blevi

Anita (62) uit Genk droomt al 20 jaar van voller haar, nu krijg ze een make-over

Anita (62) uit Genk deinst niet terug voor een uitdaging en vindt het hoog tijd voor een nieuwe look. Haar droom: “een vollere haardos”. Extensions voor kort haar: kan dat? Het make-overteam van ons weekendmagazine Billie helpt een handje.

Anja Blevi

Zo komt ze binnen in onze studio

©  Anja Blevi

Anita Milazzo is een fiere, ambitieuze zestiger. “Ik maakte nog een carrièreswitch op mijn vijftigste, van naaister naar kapster.” Nu vindt ze het tijd voor een nieuwe look, en neemt ze zelf plaats in de kappersstoel van haar collega’s. Ze droomt al twintig jaar van voller haar: “Als kapster zit ik aan de bron, dus weet ik dat het intussen echt wel veilig is voor je haar. Nu durf ik, maar ik vind het toch best spannend.”

Dit vindt ze van het resultaat

Anita: “Mijn haar is echt voller en zelfs nadat ik het thuis zelf heb gewassen en gestyled blijf ik complimenten krijgen. De broek ging samen met twee tops en de lippenstift mee naar huis. Ik ben een gelukkige vrouw.”

Outfit bij La Bottega: broek 340 euro, top 120 euro, kimono 290 euro, laarsjes 260 euro, oorbellen 129 euro, ring 44 euro, handtas 1.100 euro. ©  Anja Blevi

De tips van ons team

Stylingtip

Styliste Liesbeth Verlinden voor La Bottega: “Kies prints en stoffen doordacht: zorg ervoor dat ze je lichaamsbouw flatteren. Anita is niet groot: prints toon op toon dragen, verlengt haar silhouet. De laarsjes voegen wat extra pit toe aan haar outfit.”

©  Anja Blevi

Beautytip

Visagiste Vera Kellens voor La Bottega: “Anita’s groene ogen stralen met paarse oogschaduw. Goudkleurige highlighter in de binnenste ooghoeken zorgt voor een frisse open blik. De BB-crème met anti-agingingrediënten die ik gebruikte werkt als concealer, foundation, zonnebescherming en moisturizer: 4-in-1 dus.”

©  Anja Blevi

Kapseltip

Laure Boonen voor Mod’s Hair: “Extensions worden niet enkel gebruikt voor verlengingen maar zeker ook voor volume en voller haar! Anita heeft fijn en weinig haar. Ze krijgt extensions met microringen die zo goed als onzichtbaar zijn, en onschadelijk voor het haar. We knippen een rechte bob die zowel strak als speels gestyled kan worden. Nog een tip: ook droogshampoo aan de haaraanzet kan voor extra volume zorgen.”

©  Anja Blevi

Alles bij La Bottega. I.s.m. styliste Liesbeth Verlinden, visagiste Vera Kellens met Bellapierre voor La Bottega (labottega.be), en kapper Laure Boonen voor Mod’s Hair (modshairhasselt.be), alle in Hasselt.

Ook meedoen? Surf naar hbvl.be/make-over

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten