Antione Bongers: “In Marrakesh zal er wel extra suiker in de vulling moeten, want Marokkanen zijn gek op zoet.” — © Loraine Bodewes
Straks ook Limburgse vlaai in Marokko, met dank aan deze Nederlandse bakker: “Er zal wel extra suiker nodig zijn”
Limburgse vlaai, gebakken in Marokko: het klinkt misschien gek, maar de Nederlandse bakker Antoine Bongers uit het Nederlands-Limburgse Heythuysen gaat daar over een paar weken voor zorgen. Al zal er wel wat extra suiker bij moeten, denkt hij.
Jacqui Stroucken
Beste van Plus
LEES OOK
GEPROEFD. Een hip, maar sfeervol volkscafé: Hasselt heeft nieuwe bistrobar voor bon-vivants
GETEST. Onze redacteurs proeven vegan visvervangers uit de supermarkt: “Dit ruikt écht naar de zee”
België verliest trappist terwijl er in het buitenland net bijkomen: “En toch blijven onze bieren op eenzame hoogte staan”
Waar eet … Arno van ‘Regi Academy’? “Alsof je langs Route 66 een Amerikaanse burger bestelt”
“Te woke” en dus moeten sprekende M&M’s tijdelijk verdwijnen
Bekijk
Hoofdpunten
Dan toch geen internationale school voor Limburg wegens te duur
Binnenspeeltuin is uitgespeeld: Alles Kids stopt er na 26 jaar mee
Voorzitster Genk Ladies niet te spreken over gênant moment tijdens Gouden Schoen: “De Bilde heeft zijn werk niet gedaan”
Lotte Vanwezemael is klaar voor een nieuw hoofdstuk: “Ik wil samenhokken en kinderen krijgen”
LIVE. Volg hier alle ontwikkelingen over de oorlog in Oekraïne
Mysterie in Hasselt: geknevelde beren duiken op in drukke winkelstraten
Lees meer
Meest Recent
Factcheck: kloppen argumenten tegen windmolens zoals slapeloosheid en massale vogelsterfte?
Kinderen zien hoe papa Remko wordt aangevallen door wild zwijn in Nederland: “Plots zag ik mijn eigen bloedspoor”
Dakloze man in Venlo met afstervend been naar spoed gebracht: “Hij kon niet meer lopen”
Evers bijten wandelaars bij Maastricht, wildbeheerder waarschuwt: “Blijf ’s avonds weg uit natuur”
Waarom er een vliegtuig op een vrachtwagen door Limburg werd vervoerd afgelopen nacht