© Peter Vangeloven

© Peter Vangeloven

© Peter Vangeloven

© Peter Vangeloven

© Peter Vangeloven

© Peter Vangeloven

© Peter Vangeloven

Leerlingen De Wissel maken broodmonstertjes en taco's tijdens Week van de Smaak

Bree -

Van maandag 21 tot en met zondag 27 november is het weer tijd voor de Week van de Smaak. Deze week laten ze in basisschool De Wissel in Bree niet zomaar voorbijgaan. De kinderen maakten al heel wat lekkers in de klas.

Peter Vangeloven

De Week van de Smaak is een jaarlijks publieksevenement in november rond smaak en eetcultuur en vindt plaats over heel Vlaanderen en Brussel. De nadruk ligt op participatie, ontmoeting en beleving. Elke editie leidt tot vele honderden activiteiten in heel Vlaanderen met proeverijen, marktjes en buurtfeesten tot culinaire workshops, lezingen en tentoonstellingen. Van maandag 21 tot en met zondag 27 november is het weer tijd voor de lekkerste week van het jaar. Het thema van de Week van de Smaak dit jaar luidt 'Samen smaakt beter'. Na twee uitzonderlijke jaren kunnen we opnieuw samen genieten van lekker eten.

Ook dit jaar deden de leerlingen van basisschool De Wissel weer mee. "Aanstaande vrijdag krijgen alle leerlingen van onze school een ontbijt aangeboden en verkopen we pizza’s", klinkt het. "Ook organiseerden de leerkrachten al verschillende workshops zoals het maken van wraps, nacho’s, broodmonstertjes, pizza’s, taco’s, koekjeskoek, croissants met appeltjes, omelet en een pastabuffet. Achteraf alles samen opeten, was wel het leukste van de dag. En alles was superlekker."

http://www.dewissel-opitter.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten