Er staat er eentje te popelen: Romelu Lukaku gaat in tribune door het dak bij penaltysave van Thibaut Courtois

Geen Romelu Lukaku gisteren op het veld tegen de Canadezen. Een hamstringblessure zorgde ervoor dat de aanvaller van de Rode Duivels de wedstrijd vanuit de tribune moest volgen. Maar daar leefde hij zo mogelijk nog meer mee met zijn ploegmaats, en dat bleef op social media niet onopgemerkt.

Guy Van Den Langenbergh

Romelu Lukaku werkt keihard aan zijn comeback, maar de wedstrijd tegen de Canadezen kwam nog te vroeg. Volgens de medische staf van de Duivels zou de derde poulewedstrijd, volgende week donderdag tegen Kroatië, haalbaar moeten zijn. De speler zelf heeft – gedreven zoals altijd – intern aangegeven dat hij hoopt komende zondag tegen Marokko inzetbaar te zijn.

Enfin, Lukaku zat gisteren in de tribune en leefde daar duidelijk mee met zijn ploegmaats, die sterretjes zagen tegen Canada. Dat blijkt uit de beelden die op zijn gedoken van het moment dat Thibaut Courtois de strafschop van Alphonso Davies stopt. Een duidelijk gespannen Lukaku, geflankeerd door kinesist Lieven Maesschalck, springt recht – o wee die hamstring! – en loopt met gebalde vuist voorwaarts. Voor wie eraan twijfelt: Lukaku staat te popelen om zelf op het veld te staan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten