Comedian Alex Agnew moet zijn shows dit weekend uitstellen door ‘een dikke verkoudheid’. 

Alex Agnew stelt shows dit weekend uit door verkoudheid

Wie dit weekend in het Nederlandse Bergen op Zoom en het Limburgse Heusden-Zolder uitkeek naar de shows van Alex Agnew (49), moet nog wat langer geduld hebben. De comedian moet de voorstellingen uitstellen. ‘The doctor says no’, klinkt het op Instagram.

Wout Desmytere

Al maakt Agnew meteen een belofte voor de toekomst. “I’ll be back”, schrijft hij. “Tickets blijven geldig. Je theater bericht je snel over de nieuwe datum.” De comedian heeft een ‘dikke verkoudheid’, aldus zijn manager Manu Van Heuckelom.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“We hebben uit zijn verleden en van de dokter geleerd het beter een week uit te zweten dan het erger te maken als hij toch koppig het podium opstapt. He’s just getting old, that’s all”, voegt hij er met een knipoog aan toe. Agnew toert momenteel met zijn nieuwste show Wake me up when it’s over door Vlaanderen en Nederland. Er staan nog voorstellingen gepland tot december 2023.

Aangeboden door onze partners