©  BELGAIMAGE

Tiener doodgestoken tijdens ruzie in Chimay

In Chimay, in de provincie Henegouwen, is een tiener donderdag doodgestoken met een mes tijdens een ruzie met een andere tiener. Dat meldt het parket van Charleroi, dat hiermee een bericht van de krant l’Avenir bevestigt. Er is een verdachte opgepakt.

blgBron: BELGA

De feiten deden zich voor in de buurt van het busstation. Volgens l’Avenir kenden slachtoffer (15) en dader elkaar. Bij het busstation kregen beiden het met elkaar aan de stok, eerder was er al sprake van ruzie. Volgens ooggetuigen die de Waalse krant kon spreken, legde de dader zijn hand op de schouder van het slachtoffer. Toen die zich omdraaide, kreeg hij een mes in de buik.

In paniek vluchtte het slachtoffer naar een nabijgelegen café. Daar kwam hij tot de vaststelling hevig te bloeden, waarop de hulpdiensten opgebeld werden. Het slachtoffer werd nog naar het ziekenhuis van Chimay gebracht, maar is daar aan zijn verwondingen overleden.

Het parket liet weten dat het donderdagavond ter plaatse afstapt. Vrijdag volgt een verdere communicatie, aldus nog het parket. Nog volgens l’Avenir is de dader opgepakt en werd hij aangehouden.

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten