Goldband zag groepslid Boaz Kok op Rock Werchter van het podium vallen, waardoor de zanger gehavend op Pukkelpop (foto) stond. ©  Geert Van de Velde

Goldband en OneRepublic naar Werchter Boutique

De affiche van Werchter Boutique 2023 krijgt vorm. Na Pink kondigt het dagfestival ook de komst van Goldband en OneRepublic aan. Vooral voor de Nederlanders van Goldband wordt het een blij weerzien met de weide van Werchter.

Afgelopen zomer mocht de groep, bekend van songs als Alles Kapot en Dit Is voor Jou, het hoofdpodium openen op zaterdag. Daarbij viel groepslid Boaz Kok van het podium, tijdens de song Noodgeval, en brak hij zijn hielbeen. Hij zat tien weken in het gips en moest dus gehavend optreden op onder andere Tomorrowland, Pukkelpop en zelfs Tien om te Zien.

In het voorjaar vult Goldband twee keer de Lotto Arena. Op zaterdag 17 juni komen ze samen met headliner Pink en het Amerikaanse OneRepublic naar Werchter Boutique. Tickets kosten 108 euro en zijn hier te koop.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(dvg)

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten