Jeroen en Morena hebben in de Vennestraat hun vegan zaak geopend. — © Raymond Lemmens
In dit kersvers zaakje eet je vegan met een Italiaanse twist: “Cannelloni van cashewnoten”
Genk -
Met Foglia opent na Lento en De Levensboom in Hasselt het derde veganistische restaurant in Limburg. Morena Calianno en Jeroen Buntinx geven er een Italiaanse twist aan veganistisch eten.
Jarne Scheepers
KAART. Van frisse pintjes tot zuiderse cocktails: dit zijn alle zomerbars in Limburg
Wij proefden in primeur de gouden souvlaki van Fabrizio Tzinaridis
KAART. Hongertje of goesting? Dit zijn de lekkerste culinaire en foodtruckfestivals
Brouwerij van Alken bestaat 100 jaar: “Pils is moeilijkste om te brouwen”
GEPROEFD. Bij deze Genkse gastvrouw kan je uitgebreid ontbijten op élk moment van de dag
ANALYSE. Hoe (Alder)we(i)reldgoal Genk een anticlimax bezorgde
KRC Genk blijft verweesd achter na knotsgekke apotheose: “Van de hemel naar de hel”
Anticlimax komt ook binnen bij supporters: beteuterde gezichten na mislopen Genkse titel
Wouter Vrancken: “Het seizoen duurde voor ons twee minuten te lang”
Toby Alderweireld trekt streep door vijfde Genkse landstitel met bom in blessuretijd
KRC Genk op 25 of 26 juli Europees tegen Servette Geneve of Panathinaikos
DE GROTE TEST. Sterrenchef Maurice de Jaeger test 11 bitterballen: op één na goedkoopste krijgt de hoogste score
KAART. Van frisse pintjes tot zuiderse cocktails: dit zijn alle zomerbars in Limburg
Wij proefden in primeur de gouden souvlaki van Fabrizio Tzinaridis
Voor dat zomergevoel hoef je niet op reis: de smaak van Ibiza in een glas
Tafel voor één: Zo zet Nathalie Le Blanc zich over de hoge drempel om alleen voor jezelf te koken