©  Maarten De Bouw

Céline Dept van CEMI duikt theater in

Met ‘Rewind’ pakte YouTube-koppel CEMI onlangs uit met een eigen bioscoopfilm. Nu waagt Céline Dept (22), de helft van het populaire duo, zich ook aan theater. In de kerstshow ‘Waar blijft de Kerstman?’ speelt ze eind december een gastrol.

Daarin speelt Dept aan de zijde van onder meer Kobe Van Herweghen en Jeron Dewulf. Niet toevallig neemt ze de rol van een kerstelf genaamd ‘Influ-Elf’ voor haar rekening: samen met haar vriend Michiel Callebaut (26) vormt Dept het duo CEMI en is ze een van de bekendste influencers van het land.

“Ik was vereerd toen ze me vroegen om mee te spelen”, zegt Dept. “Ik ben een podiumbeest en hou van acteren, zingen en dansen. Toen ik het script kreeg, heb ik enkele keren goed moeten lachen. Volgens mij gaan zowel kinderen als hun ouders met een glimlach naar buiten na de show.”

Waar blijft de Kerstman? speelt van 22 tot en met 26 december in Capitole Gent, en verhuist op 28 en 29 december naar het Trixxo Theater in Hasselt. Tickets en info zijn hier te vinden.

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten