Een van haar meest recente tv-rollen was in #LikeMe waar ze Kristel vertolkte. ©  ISOPIX

Actrice Ann Van den Broeck (46) positief na kankeroperatie: “Rustig recupereren en genieten met vrienden en familie”

Een weekje later dan gepland is Ann Van den Broeck afgelopen donderdag toch geopereerd. De actrice, die vooral bekend is in de musicalwereld, kondigde in augustus aan dat ze borstkanker heeft. Op sociale media laat ze weten dat de operatie “succesvol” is verlopen.

Gilles Liesenborghs

Van den Broeck, die eerder ook al een chemokuur volgde, is volop bezig aan haar revalidatie. Vandaag trotseerde ze de koude voor een korte wandeling - “bij wijze van frisse start” - en postte daarvan trots een foto op Instagram. “Afgelopen donderdag dan toch succesvol geopereerd”, schrijft ze erbij.

Voorlopig wacht ze nog op het resultaat van het weefselonderzoek, maar de 46-jarige actrice toont zich alvast erg positief en strijdvaardig. “Mijn plan voor de laatste maand van dit jaar? Nog veel slapen, rustig recupereren, luisteren naar mijn lichaam, langzaam beginnen te bewegen, genieten met vrienden en familie en doen wat me energie geeft en gelukkig maakt!”

“De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed!”, besluit Van den Broeck hoopvol.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten