Gilles De Coster en zijn nieuwe ‘beste vrienden’ trekken naar het Amerikaanse Arizona. 

‘De mol’ trekt volgend jaar naar Arizona

Vorig jaar waren het de Canarische Eilanden, dit jaar trekt ‘De mol’ naar de woestijnlandschappen van de Amerikaanse staat Arizona. Dat maakte presentator Gilles De Coster (42) zopas zelf bekend op zijn Instagramprofiel.

Wout Desmytere

De Coster postte een kort filmpje, waarin een bord met neonverlichting vlakbij een ‘Arizona Motel’ belooft. Tot enkele lampen het even laten afweten en alleen de letters ‘m’, ‘o’ en ‘l’ overblijven. Wanneer het bord weer naar behoren functioneert, komt De Coster zelf in beeld gestapt. Dit jaar verwelkomt hij zijn nieuwe ‘beste vrienden’ dus in de Amerikaanse staat.

Sinds de wedergeboorte van De mol in 2016 trokken de makers al de wereld rond. Argentinië, Zuid-Afrika, Mexico, Vietnam maar ook bestemmingen dichter bij huis zoals Duitsland passeerden al de revue. Het elfde seizoen wordt het eerste in drie jaar tijd dat zich buiten Europa zal afspelen.

De nieuwe afleveringen worden, zoals de traditie dat wil, in het voorjaar op de buis verwacht. De exacte startdatum wordt later bekendgemaakt.

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten