© Pelckmans
Gratin met zalm, pompoen met spekjes en spinazieknoedels: verwarmende ovenrecepten van Wim Ballieu
Even simpel als heerlijk: in Nog meer ovenschotels serveert Wim Ballieu, de kok achter restaurantketen Balss & Glory, nog meer ovenschotels. Verwarm je oven maar al voor. Van deze gratin met zalm en witlof, pompoenpuree met spekjes en kastanjes en spinazieknoedels met champignons krijg ook jij het lekker warm.
Beste van Plus
Bekijk
Hoofdpunten
Opnieuw wolf doodgereden in Hechtel-Eksel: “De maat is vol”
Let op: phishingmails verspreid in naam van HBvL
Zijn de Russen echt klaar voor een groot offensief? “Ik zie ze de komende weken terreinwinst boeken”
Truienaren reageren vol ongeloof op nieuwe stadionnaam STVV: “Stayen blijft Stayen. Dit is een schande”
Dames boven op Pukkelpop: na Billie Eilish komen ook Angèle en Anne-Marie naar Kiewit
Maand na invoer van capaciteitstarief is er nog veel verwarring: “Dom foutje breekt me nu zuur op”
Lees meer
Meest Recent
Geen zin om te koken? Tien ‘verse’ adresjes in Limburg die je best meteen op je bucket list zet
GEPROEFD. In dit gloednieuw grillrestaurant ging het dessert er écht niet meer bij
Takeaway tip: weinig tijd? Bocholtse kookt gezonde, verse maaltijden voor de drukke werkdagen
Rundsvlees met pinda, pomelosalade met koriander en abrikozentaart: op culinaire wereldreis
Waar eet … auteur Anja Feliers? “In een vorig leven was ik sowieso een Italiaanse”