Minister Zuhal Demir deelt opvallende borstvoedingsfoto: “Toont intieme band met dochtertje”

Haar pasgeboren dochtertje dat borstvoeding krijgt. Die opvallende foto postte Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) donderdag op Instagram, naar aanleiding van de vijfde verjaardag van haar dochter Rozanne.

nrvn

Feest bij Zuhal Demir: dochtertje Rozanne is vijf geworden. “Dat magische moment vlak na de geboorte, wanneer ik blind verliefd werd op jou, dat kleine, verkreukelde baby’tje Zanne, zo liefelijk in mijn armen. De allermooiste baby ooit. Wat gaat het snel, te snel voor mij. En nu ben je gewoon een kapoen van 5 jaar. Lang zal ze leven”, deelt de Genkse op Instagram. Wat vooral opvalt, is de foto die ze post: Rozanne die net na de geboorte van de borst drinkt.

Een minister die een borstvoedingsfoto deelt, is uitzonderlijk. Al wil de minister naar eigen zeggen helemaal geen statement maken. “Dit was de foto die het beste de intieme band tussen Zuhal en Rozanne weergaf. De minister heeft veel belangrijke dossiers, maar Rozanne is natuurlijk de belangrijkste”, zegt haar woordvoerder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

nrvn

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten