Wagen van tweevoudig F1-kampioen Max Verstappen staat te koop

Vorig jaar verkocht sponsor Carnext de Honda Civic van Max Verstappen voor het symbolische bedrag van 33 333 euro maar de nieuwe eigenaar wil hem na een jaar alweer verkopen.

Vorig jaar was er een vaste prijs voor de auto, de koper die zich als eerste meldde mocht zich de nieuwe eigenaar noemen van de Honda Civic van Max Verstappen noemen en de opbrengst ging naar het goede doel. De wagen is op het dashboard en achteraan gesigneerd door Max Verstappen.

De nieuwe eigenaar wil de auto nu terug verkopen maar deze keer niet voor een vast bedrag. De auto wordt geveild op de veilingsite ‘Catawiki’ en het goede nieuws is dat er geen minimumprijs is. De experten verwachten wel dat de opbrengst een stuk hoger zal zijn dan de 33 333 euro van vorig jaar, ze denken eerder in de richting van 50.000 of 60.000 euro.

Geïnteresseerden hebben nog tijd tot 19 december om een bod uit te brengen, als alles goed gaat raakt hij nog net op tijd thuis als pakje onder de kerstboom…

Meer F1-nieuws:- Max Verstappen geeft spectaculaire F1-demo in Milton Keynes: “Geweldig om dit hier te kunnen doen!”- Op zoek naar een Kerstcadeau voor een F1-fan?- “De Formule 1 zal geen last ondervinden van de crisis op de cryptomarkt”- VIDEO: Red Bull F1-teambaas en FIA-voorzitter bekvechten tijdens uitreiking van trofee F1-titel- Nieuwe voorvleugel Mercedes F1-bolide verboden zonder dat er ooit een race mee gereden is

 (F1journaal.be)

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt