“Have a Satisfying 2023”: Siska Schoeters ontwerpt pittig kerstkaartje

Wie denkt aan een kerstkaart, ziet meteen lieflijke roodborstjes, tuttige kerstbomen en enigszins saaie engeltjes voor zich. Oftewel, de kerstkaart die je grootmoeder je jaarlijks bezorgt via de post. Niets mis mee, maar het kan ook helemaal anders, bewijst Siska Schoeters.

Camille Van Puymbroeck

2022 was ongetwijfeld het jaar waarin het taboe op seksuele ontplooiing en persoonlijk genot op de schop ging. Zelfs die ouwe vertrouwde HEMA verkoopt nu seksspeeltjes, dus dat zegt wel wat.

Siska Schoeters vond het duidelijk hoog tijd om die trend ook door te trekken in haar kerstkaarten en dus sloeg ze de handen in elkaar met de Belgische grafische studio Kaart Blanche om een PKK (pittig kerstkaartje) te ontwerpen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Have a Satisfying 2023” staat er te lezen op de kaart. Met daarboven een illustratie van, jawel, de welbekende Satisfyer, oftewel het seksspeeltje dat menig vrouw naar hogere oorden wist en weet te brengen. Al weten we niet of het een goed idee is om de postkaart naar oudere familieleden te verzenden.

LEES OOK.“Nog nooit zoveel lovende recensies over een seksspeeltje gezien”: hiermee moet je aan de slag volgens seksuologe

De kaart kost 3 euro en is te koop via de website van Kaart Blanche. De helft van de prijs gaat trouwens naar De Warmste Week, met de andere helft dekt de grafische studio haar kosten. Snel zijn is de boodschap, want de bestellingen gaan hard.

Aangeboden door onze partners