Daniela Sparanero en Mitchell Merola (links) samen met directeur Brixe Bastiaens en eigenaar Philippe Bodson van Gustus. — © luc daelemans
Domein De Barrier heeft onverwacht een nieuw toprestaurant: Imprévu
Houthalen-Helchteren -
Het Domein De Barrier in Houthalen-Helchteren, uitgebaat door de cateringtak Gustus van Philippe Bodson, krijgt binnenkort een nieuw toprestaurant. Vanaf 12 april opent er Imprévu, het nieuwe culinaire project van Mitchell Merola en Daniela Sparanero. U kent het jonge koppel wellicht van Table’O in Heers of het VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant, waarvan ze in 2017 de finale verloren.
Dominiek Claes
LEES OOK
Meest bekeken video's
Lees meer
Meest Recent
Restaurant Moonstone enige nieuwe Bib Gourmand in Limburg: “Verlaagt drempel naar gastronomie”
Umberto Tozzi te gast bij Da Fabrizio in Stalenstraat: “Fantastische avond”
Kunstwerk van Truienaar Tom Herck te zien op Times Square in New York
Waar eet … Ilse Liebens? “Hier serveren ze al decennialang de allerbeste pasta én droge humor”
Romy uit ‘The Sky is the Limit’ opent tweede Mio Caro in discotheek Versuz
Niet te Missen
Vrienden verrassen doodzieke Marc Nijskens op knotsgek afscheidsfeest: “Positief de kist in”
LIVE. Kan je niet aanwezig zijn? Feest toch mee met onze livestream van het Schlagerfestival
Ondanks staking pronkt Proxy Delhaize Bolderberg met volle rekken, maar de klanten blijven weg
Mishel Gerzig verloofde van Thibaut Courtois in Houthalens restaurant Santi Trattoria
“Ontsla elk jaar de 10 procent slechtste werknemers”: de brulaap waar ooit ook Vlaamse bazen mee dweepten, heeft afgedaan