© Mia Smeets

Neos Kinrooi maakt betoverende sneeuwwandeling door Itterdal

Kinrooi -

Zo'n 44 leden van Neos Kinrooi trokken op 20 januari naar het Itterdal voor een sneeuwwandeling. “Er was wat sneeuw voorspeld, maar dat het zo mooi zou zijn, hadden we niet durven dromen.”

Mia Smeets

De Neos-wandelaars konden kiezen tussen afstanden van 3,2 en 7 km in het Itterdal. Ook de babbelaars, leden, die graag samen genoten van soep en broodjes met de aankomende wandelaars, waren welkom en ook goed vertegenwoordigd. In bossen en weiden, vlonderpaadjes, langs waterplassen... Het was een bijzonder mooi zicht met de neerdwarrelende sneeuw.

“De een had een paraplu, die geregeld eens leeggeschud moest worden vanwege de vele sneeuw, de ander met hoed of muts”, klinkt het bij de leden. “Iedereen was dus goed voorzien en gewapend tegen vorst en sneeuw. Soms kwam het kind in ons zelfs naar boven met een sneeuwballengevecht. We passeerden een school waar de kinderen sneeuwmannen maakten. Mooi om zoiets voor jong en oud te mogen beleven. De vele foto's die genomen werden, getuigen van de schoonheid die iedereen ervaren heeft. Na de wandeling werden we hartelijk welkom geheten met een goedgevulde soep en broodjes in het Itterdal.”

Meer info: www.neosvzw.be/kinrooi

http://www.neosvzw.be/kinrooi

Aanbevolen
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt