Groen voor Pommelien en blauw voor Charlotte: Limburgse outfits kleuren de MIA’s

Op de rode loper van de MIA’s zagen we 5.000 diamanten, 70 bloemen en ontelbaar veel kostuums. Limburgse outfits kleurden dan weer de liveshow: groen voor Pommelien en blauw voor Charlotte Adigéry

Sophie Van Grunderbeeck, Kim Lannoo en Nele Coune

Ontwerper Jordy Arthur uit Helchteren ging aan het werk voor Pommelien Thijs. De grote winnares van de avond bracht hit van het jaar ‘Ongewoon’ in groene mouwen van zijn makelij. Hij bezorgde Merol eerder al een gelijkaardige podiumoutfit voor Pukkelpop. 

Eerder stond Pommelien Thijs op de rode loper met een zeer kleurrijke outfit. Geen groene meer, deze keer, maar eentje met 70 bloemen. “Een knipoog naar mijn komende album”, klonk het mysterieus. Thijs maakt kans op 5 MIA’s, waaronder die van ‘Doorbraak van het jaar’.

Ook voor Charlotte Adigéry, ex-studente aan PXL Music, ontwierp Jordy Arthur een opvallende blauwe outfit.

De eerste stapjes op de rode - of zwarte, het is maar hoe je het bekijkt - loper van de MIA’s werden gezet door The Haunted Youth. De laureaat van De Nieuwe Lichting uit Alken maakt kans op drie beeldjes. “Ik heb een dankwoordje geoefend, maar in mijn hoofd liep het al helemaal fout”, zegt frontman Joachim Liebens.

© BELGA

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten