© BELGA

Zweedse aanwinst Henrik Bellman scoort alweer voor RSCA Futures, deze keer met heerlijke krul

Henrik Bellman heeft zijn start bij de RSCA Futures niet gemist. De 23-jarige Zweed pakte bij zijn debuut tegen Lierse al uit met een goal en een assist, zaterdagmiddag scoorde hij opnieuw. Op het veld van Virton (1-3 winst) maakte hij zijn tweede goal voor paars-wit met een heerlijke krul.

Jonas Withouck

De jonkies van Anderlecht dolden bij moment met rode lantaarn Virton. Na achttien minuten had Enock Agyei de futures al op voorsprong gezet. De 18-jarige vleugelaanvaller nam een voorzet van Ilay Camara lekker op de slof en de bal ging via de paal binnen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het doelpunt van Henrik Bellman tien minuten later was misschien wel nog mooier. De Zweedse middenvelder kwam naar binnen en krulde de 0-2 heerlijk in de verste hoek. Anderlecht haalde Bellman twee weken geleden transfervrij binnen om de beloftenploeg te versterken. Hij kwam over van de Zweedse eersteklasser Östersund en tekende een contract tot eind dit seizoen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de tussenstand van de Challenger Pro League duiken de RSCA Futures de top zes binnen met 30 punten. Virton blijft troosteloos laatste met 14 punten.

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten