Nederlandse influencer Koen Kardashian over kapot gesnoven neus: “Don’t do drugs”

De Nederlandse influencer Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, is op zijn Instagram Stories openhartig over de neusoperatie die hij heeft laten doen. Kardashian verblijft momenteel in het Turkse Istanboel om zijn neus te laten herstellen. Zo is vanwege zijn drugsgebruik in het verleden zijn neustussenschot verdwenen.

Bron: De Telegraaf

LEES OOK. Stefanie (34) getuigt over klachten na cocaïnegebruik, nu artsen aan alarmbel trekken: “Mijn neusbeen is volledig weggerot” (+)

Al sinds donderdag houdt Koen zijn 175.000 volgers op de hoogte van alle operatie-updates. Donderdag, voordat de ingreep had plaatsgevonden, vertelde hij in zijn eerste story: “Oké jongens, de arts is net geweest. Die heeft alles gecheckt en ik heb dus helemaal geen septum (neustussenschot, red.) meer. Wat errug!

Ook volgt er een uitleg, waaruit blijkt dat er een stukje bot uit Koens ribben zal worden gehaald om z’n neustussenschot op te vullen. „Hij (de neus, red.) valt gewoon in, dus ja ik moest wel gewoon komen, want vroeg of laat stort dat ding zo in. Don’t do drugs”, aldus Koen.

Groot gapend gat

Vrijdag deelt hij, nadat de arts is langs geweest, een nieuwe update. “De arts is zojuist geweest en die heeft verteld dat natuurlijk alles goed is gegaan, maar dat ze het gat niet hebben kunnen herstellen. Het gat was zo dusdanig groot.”

De arts heeft volgens Koen gezegd dat als ze het moesten herstellen, ze met siliconen of protheses in de weer moesten, maar dat niet aanraadt zolang Koen er geen last van heeft. “De buitenkant heeft heel mooi kunnen herstellen, maar de binnenkant is een groot gapend gat. Dat komt niet meer goed.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt