© TVL
Souschef neemt restaurant De Fakkels over: “Zo’n kans krijg je niet elke dag”
Sint-Truiden -
Op 1 maart draagt Paul-Luc Meesen restaurant De Fakkels in Sint-Truiden na 33 jaar over aan zijn souschef Seppe Bleus. Hij en zijn echtgenote Nicole blijven wel nog twee jaar aan boord. “Zo’n kans krijg je niet elke dag”, zegt de 59-jarige chef.
Rudi Smeets
LEES OOK
DE GROTE TEST. Topchocolatier Dominique Persoone proeft 15 paaseitjes en een huismerk blijkt het beste: “Zowaar het lekkerst van allemaal”
ROYALS. Koningin Maxima in Marokko, iftar bij een koninklijke familie en Moederdag bij de Britse royals
Schoonvader van Max Verstappen krijgt fikse boete voor racistische en homofobe opmerkingen over Lewis Hamilton
Meest bekeken video's
Lees meer
Meest Recent
Restaurant Moonstone enige nieuwe Bib Gourmand in Limburg: “Verlaagt drempel naar gastronomie”
Umberto Tozzi te gast bij Da Fabrizio in Stalenstraat: “Fantastische avond”
Kunstwerk van Truienaar Tom Herck te zien op Times Square in New York
Waar eet … Ilse Liebens? “Hier serveren ze al decennialang de allerbeste pasta én droge humor”
Romy uit ‘The Sky is the Limit’ opent tweede Mio Caro in discotheek Versuz
Niet te Missen
Dagelijks ruim twee incidenten op bussen van De Lijn in Limburg
21-jarige Roemeen verongelukt bij ongeval met bestelwagen in Gingelom
Wagnerbaas doet opvallende Oekraïense aanvalsplannen uit de doeken: “Quatsch, dat is een ‘no go’ voor Washington”
Na drama’s met Emilia en Simone: zo kan je dementerende overal en altijd terugvinden
Erika (40) beviel op café: “Welgeteld één wee, en Ilya was er”