Rundsvlees met pinda, pomelosalade met koriander en abrikozentaart: op culinaire wereldreis
Geen fan van de traditionele keuken? Dan is ‘Al het eten van de wereld’ vast iets voor jou. Het kookboek staat boordevol “avontuurlijke gerechten” die je mee op wereldreis nemen. Liefhebber van de Peruaanse keuken, of hou je meer van Israëlisch? Of zet je toch liever iets Indisch op het menu vanavond? Er is voor elk wat wils. Wij serveren je rundsvlees met wijnsaus en groene pindasaus, een abrikozentaart zonder bloem en pomelosalade met korianderdressing.
Bekijk
Hoofdpunten
Dagelijks ruim twee incidenten op bussen van De Lijn in Limburg
21-jarige Roemeen verongelukt bij ongeval met bestelwagen in Gingelom
Wagnerbaas doet opvallende Oekraïense aanvalsplannen uit de doeken: “Quatsch, dat is een ‘no go’ voor Washington”
Na drama’s met Emilia en Simone: zo kan je dementerende overal en altijd terugvinden
Erika (40) beviel op café: “Welgeteld één wee, en Ilya was er”
Zo vaak ververst de Limburger zijn lakens: de grote slaapenquête van HBvL
Lees meer
Meest Recent
DE GROTE TEST. Topchocolatier Dominique Persoone proeft 15 paaseitjes en een huismerk blijkt het beste: “Zowaar het lekkerst van allemaal”
Twee sterke drankjes en een zacht-zoete vermouth: zo maak je een onweerstaanbare cocktail
OVERZICHT. Meer dan vijftien toffe ontbijtadresjes die een heerlijke paasbrunch serveren
GEPROEFD. In Loons restaurant staat de smaak voorop en dan pas het prachtige uitzicht
Waar eet … politica Nawal Farih? “Hier steekt de Italiaanse chef een flinke portie liefde in al zijn gerechten”