© BELGA

Sevilla wil Adnan Januzaj in Turkije stallen (en daar is nog tijd voor)

De 27-jarige 15-voudige Rode Duivel Adnan Januzaj, die op een zijspoor zit bij Sevilla, kan naar Turkije. Volgens Turkse bronnen is er al een principeakkoord met Başakşehir. De transfermarkt in Turkije is nog tot 8 februari open, dus de clubs hebben nog tijd om de deal af te ronden.

Michael Van Damme en Koen Van Uytvange

Sevilla heeft voorlopig drie vertrekkers: Isco, Dolberg en Thomas Delaney. Daartegenover staan vier nieuwe aanwinsten: Loïc Badé, Pape Gueye, Bryan Gil en de terugkeer van Lucas Ocampos.

Er zou nog een vertrekker kunnen bijkomen. Sevilla probeert al wekenlang een oplossing te vinden voor Adnan Januzaj (Valencia, PSV en Al Sadd in Qatar werden niets) en heeft nu zijn hoop gevestigd op Turkije. De onderhandelingen met Basaksehir zijn aan de gang, maar er is nog tijd.

Vorige week zei Sevilla-coach Jorge Sampaoli nog over de situatie van Januzaj, die nog een contract tot 2026 heeft: “Hij heeft veel talent, maar er is een kloof tussen wat ik van hem verwacht en wat hij brengt. Soms lukt het om die kloof te dichten, soms niet. Hopelijk lukt het. Als trainer is het mijn taak om het beste uit hem proberen te halen zolang hij speler van Sevilla is.”

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten