Begin deze week opende Jan zijn koffierbar in Leopoldsburg.© SB

Jan vernoemt koffiebar naar zijn hond: “We werken met lokale producten van Vlaamse koffieboer”

Leopoldsburg -

Nadat hij 40 geworden was, vond hij het tijd om zijn horecadroom na te jagen. Zo opende Jan Pans begin deze week zijn koffiebar Victor’s. Die naam verwijst naar de trouwe viervoeter van Jan, met wie hij elke dag vanuit Lummen naar Leopoldsburg reist.

Staf Boons

“Al vanaf mijn jeugdjaren heb ik in de horeca gewerkt”, vertelt Jan. “Ik heb alle stadia doorlopen, dus deze wereld heeft nog maar weinig geheimen voor mij. Toen ik enkele jaren geleden nog een opleiding butler afrondde, vond ik de tijd stilaan rijp om met een eigen zaak te starten. Nu ik ook de 40 gepasseerd ben, vond ik het ‘nu of nooit’. Ik koos voor een koffiebar waarin ik mijn passie voor koffie en thee kwijt kan. Dat alles omringd met eerlijke en lokale producten tegen een correcte prijs. Zo liet ik samen met mijn vriendin Tanja ook een eigen koffiesamenstelling selecteren bij een Vlaamse koffieboer.”

Victor, de trouwe viervoeter van Jan, kan natuurlijk niet ontbreken in de koffiebar die naar hem vernoemd werd.© sb

Het pand op het Koningin Astridplein in Leopoldsburg voldeed volledig aan de voorwaarden van Jan. “Het plein op zich en de weekendactiviteiten bieden kansen en groeimogelijkheden, zowel qua aanbod als ruimte”, vindt de zaakvoerder. “Zo denk ik aan het zomerterras vooraan en een tuinterras achteraan.”

Praktische info:

Koffiebar Victor’s

Uitbater: Jan Pans

Koningin Astridplein 40, Leopoldsburg

0492/12.82.84

Openeningsuren: dinsdag t.e.m. zondag van 8 tot 18 uur, zaterdag vanaf 7 uur

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten