© VTM

Maak kennis met het laatste figuurtje uit ‘The masked singer’: Vlinder

Daar is het laatste pak uit het komende seizoen van ‘The masked singer’: Vlinder. Daarmee zijn alle veertien figuurtjes klaar voor de start, komende vrijdag. Zij worden opgedeeld in twee groepen van zeven, die week om week zullen strijden voor hun anonimiteit. De acht strafste komen samen om in een rechte lijn richting finale te gaan.

bpr

Voor wie tips over de identiteit van Vlinder zoekt, geeft VTM dit mee: “Vlinder komt uit de toekomst. Futuristisch. Uit een verre wereld die voor ons nog veel geheimen kent. Met haar ruimteschip reisde ze door verschillende dimensies om mee te doen met The masked singer. Ze legde een lange weg af om te doen wat ze het liefst doet: zingen en op een podium staan. Vlinder is vrolijk, lief en beeldschoon. Ze is heel nieuwsgierig en staat te popelen om iedereen te leren kennen en haar ervaringen te delen.”

Vlinder zelf krijgt ook het woord: “Hello world, gegroet aardbewonertjes. Ik zoefde als een torpedo door tijd en ruimte om mijn vleugels uit te slaan in The masked singer. Wat een voyage. Vrouwen komen van Venus, maar Vlinder komt uit de toekomst. Ik heb lichtjaren gereisd om jullie te ontmoeten, maar ik brand weer van verlangen om eindelijk mijn ruimtecocon te verlaten. Dus ik parkeer mijn UFO graag in jullie galaxy. Ik moet wel even de kat uit de boom kijken, want ik begrijp lang nog niet alles van jullie gekke planeetje. De atmosphere zit wel al goed, dat voel ik aan mijn antennes. Daar gaat ze, dadaaa.” Het hint alvast op zangeressen als Kate Ryan en Belle Perez.

‘The masked singer’, vanaf vrijdag 3 februari om 20.35 uur bij VTM

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt