Club Brugge-speler Raphael Onyedika reageert met middelvinger (3x) op gezangen, Noa Lang jent Antwerp-aanhang

Geen winnaar in de clash tussen Antwerp en Club Brugge. Het werd 0-0 op de Bosuil na een flauwe topper. Tijdens de wedstrijd werden er volgens Noa Lang echter “beledigende gezangen” gezongen, onder andere aan het adres van zijn ploegmaat Raphael Onyedika.

Vincent Van Genechten, jve

  Het was zoeken naar animo op de Bosuil. En blijkbaar hadden de spelers ook een beetje opwinding gemist. Kort na affluiten ontstond er plots een opstootje waarbij ook Onyedika betrokken was. De middenvelder van Club Brugge reageerde tot drie keer toe met een middelvinger toen de thuisaanhang enkele spreekkoren hadden gebruikt die anti-Club waren, enkele Antwerp-spelers reageerden vervolgens als een wesp gestoken. Zelfs perschef Kirsten Willem moest tussenkomen om Onyedika te kalmeren.

  En de ref? Die liet begaan, en strafte Onyedika na de match niet met een kaart. Overigens stak ook Antwerp-verdediger Ritchie De Laet na de match zijn middelvinger op naar de Brugse fans.

  © BELGA

  © BELGA

  Ook Noa Lang was het onderwerp van spot van de RAFC-aanhang. De Nederlander reageerde daar nogal laconiek op voor de camera.

  “Als ze zo’n dingen over de scheidsrechter zingen, dan stopt hij de wedstrijd”, aldus de Nederlander. “Ik ben altijd geliefd hier. Het zit ze misschien nog diep dat wij hier kampioen zijn geworden vorig jaar, ik weet ook niet wat het is. Ik zie het gewoon als een compliment. Als ze niet over je zingen, dan ben je misschien niet interessant genoeg. Of ze vinden mij gewoon heel goed.”

  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

  Aangeboden door onze partners