© Tom Palmaers

Genkse drugsrunner (32) in cel na betrapping met heroïne en cocaïne in Bilzen

Bilzen/Genk -

Een inmiddels gekende drugsrunner is vorige week opnieuw betrapt in Bilzen. De 32-jarige Genkenaar had cocaïne en heroïne bij, een grote som geld en nog een mes. Een huiszoeking op zijn adres leverde nog meer drugs op.

Marij Wyers

Een interventieploeg van de politie Bilzen-Hoeselt-Riemst controleerde de auto van de drugsrunner in de Sint-Lambertuslaan in Bilzen. De controle gebeurde donderdag naar aanleiding van verschillende klachten over overlast op die plaats.

In de auto zat de 32-jarige drugsrunner uit Genk en een 53-jarige passagier uit Bilzen. Ze hadden een voorraadje heroïne en cocaïne bij. Een drugsrunner is een tussenpersoon bij de verkoop van illegale drugs aan gebruikers. De mannen werden gearresteerd en verhoord. De verdachte uit Hoeselt mocht beschikken.

In opdracht van het parket Limburg werd een huiszoeking uitgevoerd bij de 32-jarige Genkenaar. Daar troffen de politiemensen nog meer drugs aan. De Genkenaar werd afgelopen vrijdag bij de onderzoeksrechter voorgeleid. Deze besliste de man aan te houden en te laten overbrengen naar de gevangenis.

(maw)

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten