VTM is wereldwijd de eerste zender die uitpakt met het nieuwe ‘Gestrand op Honeymoon Island’.

VTM lanceert als eerste zender ter wereld spin-off ‘Blind getrouwd’

Fans van ‘Blind getrouwd’, scherp uw aandacht. Binnenkort lanceert VTM 2 als allereerste ter wereld de spin-off ‘Gestrand op Honeymoon Island’, een kruising tussen een dating- en survivalprogramma. Vier koppels stappen in het huwelijksbootje onder de tropische zon, en worden nadien aan hun lot overgelaten op een onbewoond eiland.

Wout Desmytere

Net zoals Blind getrouwd - dat oorspronkelijk Married at first sight heette - is het format van Deense makelij, maar VTM 2 is wereldwijd de eerste zender die het programma effectief zal produceren.

“Het is niet eenvoudig om nieuwe formats te lanceren”, zegt channel manager Kristine Willems. “Maar het geloof in het idee van Snowman (het Deense productiehuis, red.)) is zo groot, dat we wel het lef móésten hebben om als eerste te springen. We blijven ambitieus bouwen aan VTM 2 met - naast sport - pure, eerlijk en verslavende reality als grote sterkhouder. Dat doen we met steeds grotere kleppers. Zoals nu, met Gestrand op Honeymoon Island.”

Het programma leest als een combinatie van Blind getrouwd en Expeditie Robinson. De koppels worden gematcht na een speeddate van zo’n 30 seconden en zijn daarna volledig op zichzelf aangewezen. Een relatietest, nog voor er goed en wel sprake is van een relatie. Wordt het de vreselijkste huwelijksreis aller tijden of smeedt dit avontuur een onafscheidelijke band?

Een startdatum voor het programma geeft VTM 2 nog niet mee, maar lang zullen realityliefhebbers niet moeten wachten. Gestrand op Honeymoon Island wordt nog dit voorjaar op de buis verwacht.

Aangeboden door onze partners

LEES OOK

Hoofdpunten