© Twitter Transfer News Live

In de voetsporen van zijn vader? “17-jarige zoon van Ronaldinho tekent binnenkort bij FC Barcelona”

Braziliaans voetballegende Ronaldinho (42) heeft dinsdag aangekondigd dat zijn zeventien jaar oude zoon Joao Mendes op het punt staat een contract bij FC Barcelona te ondertekenen. Dat meldt Ronaldinho bij de Catalaanse radiozender RAC1.

Jens Heylen

Mendes doorliep eerder de academie van PSG, maar sinds zijn vertrek bij het Braziliaanse Cruzeiro een jaar geleden is hij een vrije speler. Naar verluidt was hij de voorbije weken al op proef bij de Catalaanse grootmacht, die momenteel aan de leiding gaat in de Spaanse hoogste klasse.

“Wanneer mijn zoon hier getekend heeft, zal ik opnieuw meer aanwezig zijn op de club. Barcelona is altijd een deel van mijn leven en mijn hart geweest en dat zal zich voortzetten bij mijn zoon”, vertelde de intussen 42-jarige Ronaldinho, die tussen 2003 en 2008 vijf seizoenen als speler actief was bij de Blaugrana. Bovendien is hij ook de huidige ambassadeur van de Spaanse club.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten