LeBron James geeft jonge fan het moment van haar leven: “Oh mijn God, de beste speler aller tijden in basketbal zit naast me!”

NBA-ster LeBron James kroonde zich deze week tot topscorer aller tijden van de NBA. Een titel die de Amerikaan misschien nog wat vedetteallures zal doen krijgen, maar LBJ denkt duidelijk ook nog aan zijn fans. Hoewel James de laatste matchen gekluisterd zit op de bank door een enkelblessure, komen de fans toch naar de LA Lakers kijken om een blik op te vangen van de superster. Zo bezorgde een jonge superfan een onvergetelijk moment.

Jeroen De Pauw

Een jonge fan was wel bijzonder euforisch dat James met het team meereisde voor de wedstrijd tegen Golden State Warriors. Haar reactie toen ze naast hem zat, was geld waard.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Toen ik hoorde dat hij een voetblessure had, was ik verdrietig”, vertelde het meisje nadien aan ESPN-interviewer Lisa Salters. “We wisten niet of hij mee naar deze wedstrijd zou komen of niet. Toen hij naast mij kwam zitten, zag ik niet dat hij het was. Ik kon eerst alleen zijn schoenen zien. Toen ik opkeek en zag dat het LeBron James was, werd het gek in mijn hoofd. ‘Oh mijn God, de beste speler aller tijden in basketbal zit naast me!’ dacht ik.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Alsof dat nog niet genoeg was, ontmoette de fan James na de wedstrijd ook nog eens voor samen een mooie foto te nemen. Voor wat het waard is: de LA Lakers - zonder James - wonnen nipt met 109-103.

Aangeboden door onze partners