Rihanna verrast fans met zwanger buikje tijdens spectaculaire Super Bowl-halftime show boordevol hits

Rihanna maakte zondagnacht voor het eerst in zowat vijf jaar opnieuw haar opwachting op een podium. De 34-jarige zangeres reeg tijdens de halftimeshow van de Super Bowl, de hoogmis van de American football, hit na hit aaneen en trakteerde het Amerikaanse publiek onder meer op We Found Love en Diamonds. Het management van de zangeres bevestigde na het optreden de speculaties: de zangeres is wel degelijk opnieuw zwanger.

gjsBron: BELGA

De Super Bowl is traditioneel een van de belangrijkste afspraken in de Amerikaanse sport en wordt massaal gevolgd op de televisie. Het is het best bekeken televisie-evenement van het jaar in de VS. De veelbesproken show kreeg tijdens de rust dit keer Rihanna als headliner. Dat was bijzonder omdat het intussen zowat vijf jaar geleden is dat de 34-jarige ster uit Barbados nog een optreden gaf. Haar laatste album Anti dateert van zeven jaar terug.

Grootste hits

In de dertien minuten durende show reeg de 34-jarige ster haar grootste hits aaneen. Tijdens Bitch Better Have My Money zweefden zij en haar dansers op bewegende podia in het stadion. Ook We Found Love, Rude Boy, Work en Run This Town weerklonken. Eindigen deed Rihanna, die helemaal in het rood gekleed was en omringd werd door witte dansers, met haar superhits Diamonds en Umbrella.

De grootste verrassing van de avond werd echter pas na het optreden bevestigd door Rihanna’s management: zoals gemeld door Rolling Stone en Hollywood Reporter is Rihanna zwanger van haar tweede kind, luidde het. De zangeres toonde duidelijk haar buikje tijdens het optreden en fans speculeerden dan ook al meteen op sociale media over een eventuele zwangerschap. Rihanna is vorig jaar bevallen van een zoon.

Bekijk de beelden van de show hier.

M&M’s

Waar tijdens de Super Bowl nog naar uitgekeken werd, was het spotje van M&M’s. Het bedrijf had vorige maand uitgepakt met een reclamestunt over het afvoeren van de woordvoerders, waar vanuit conservatieve hoek veel kritiek op kwam omdat ze “te woke” zouden zijn.

In de spot zie je comédienne en actrice Maya Rudolph die reclame maakt voor de snoepjes met kokkelsmaak, een soort van mossel, terwijl de figuranten in de clip duidelijk maken dat ze die niet lekker vinden.

(lees verder onder de spot)

Na de Super Bowl stelde M&M’s in een persbericht iedereen gerust: de woordvoerders “zijn wel degelijk terug”.

Kansas City Chiefs winnen

Tijdens de 57ste editie van de Super Bowl in Glendale (Arizona), de finale van de Amerikaanse National Football League (NFL), namen de Kansas City Chiefs het op tegen de Philadelphia Eagles. Het waren die eersten die aan het langste eind trokken: het werd 38-35.

Kansas City komt na 1970 en 2020 een derde keer op de erelijst. In 1967 en 2021 was het verliezend finalist. Philadelphia greep naast een tweede trofee. Het won de Super Bowl in 2018 en was ook in 1981 en 2005 al verliezend finalist. Op de erelijst volgen de Chiefs de Los Angeles Rams op.

© Getty Images via AFP

© EPA-EFE

Aangeboden door onze partners