Vrijdag organiseert het gemeentebestuur opnieuw een Avond van de Vrijwilliger in De Bammerd.© frmi

Avond van de Vrijwilliger in De Bammerd

Heers -

Nu vrijdag (3 maart) organiseert het gemeentebestuur, in het kader van de Week van de Vrijwilliger, opnieuw een Avond van de Vrijwilliger in De Bammerd.

“We willen die avond alle Heerse vrijwilligers bedanken voor hun waardevolle inzet binnen de gemeente”, vertelt burgemeester Kristof Pirard. “Heel wat activiteiten of diensten zouden immers moeilijk of zelfs niet georganiseerd kunnen worden zonder de inzet van vrijwilligers. Het vrijwilligersveld in Heers is heel uitgebreid. Het gaat dan bijvoorbeeld over inwoners die inkopen doen voor hun minder mobiele buur, activiteiten voor rusthuisbewoners begeleiden of actief meewerken in een vereniging. Iedereen die vrijwillig de handen uit de mouwen steekt, is nu vrijdag vanaf 19.30 uur welkom in de grote feestzaal van De Bammerd.” Het gemeentebestuur trakteert hen daar op een drankje, een breughelbuffet, een gezellige babbel en een optreden van tonredenaar Christophe Elen.

Inschrijven is verplicht en kan nog telefonisch (011/48.01.22), via e-mail (cultuur@heers.be) of online via www.heers.be/avondvandevrijwilliger. (frmi)

Aangeboden door onze partners